A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661629.6365.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Testul podului iti spune de ce te temi cel mai tare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-10-2015, ora 10:02

Testul podului iti spune de ce te temi cel mai tare

Articol de Madalina Irimia
Frica face parte din natura noastra, insa aceasta teama se manifesta in cele mai neobisnuite situatii. iti prezentam un test care iti spune care sunt angoasele tale, in functie de deciziile, osbactolele sau schimbarile in fata carora esti pus in viata.
Ce trebuie sa faci?

Alege din imaginile de mai sus podul care te sperie cel mai tare. Nu sta prea mult pe ganduri! Care e podul pe care nu ai avea curajul sa-l treci? Dupa aceea citeste interpretarea din dreptul fotografiei care spune cel mai bine in ce situatie esti cel mai temator.

1. Esti in fata unui pod caruia nu-i poti distinge structura, din cauza intunericului. Te temi pentru ca nu ai nici cea mai mica idee ce te asteapta o data ce ai ajunge la capatul constructiei. Pentru tine, drumul batatorit este cel mai sigur. Asta inseamna ca iti este frica de consecintele actiunilor tale, motiv pentru care te gandesti de doua ori inainte sa iei o decizie. Nu ai initiativa si refuzi orice oportunitate care nu iti garanteaza succesul.

2. Nu ai curaj sa pasesti pe acest pod te teama sa nu vina un tren. in acest caz, frica ta cea mai mare este de obstacolele pe care le poti intalni in viata. Motiv pentru care nu ai un scop pe termen lung in existenta ta. Refuzul de a parcurge aceasta distanta tradeaza si lispa creativitatii. Nu esti adeptul ideii ca intotdeauna exista cel putin o solutie pentru probleme si imediat ce ai intalnit primul obstacol nu iti bati capul sa o gasesti.

3. Nu poti vedea nimic pe acest pod, motiv pentru care nu te incumeti sa il parcurgi. Pentru tine neprevazutul este un risc pe care nu esti dispus sa ti-l asumi. Urasti surprizele, nu esti o persoana spontana, esti un maniac al controlului, iar toate actiunile din viata ta trebuie sa respecte un program strict. Esti robotelul perfect, care nu se defecteaza niciodata. Totodata, nu esti o persoana pe care prietenii se pot baza: niciodata nu le imprumuti bani, pentru ca te temi ca nu ti-i vor mai inapoia, nu iesi cu gasca, daca nu cunosti foarte bine locul si iti rezervi vacantele dupa ce ai parcurs cel putin trei forumuri pe teme de travelling.

4. Subrezimea scandurilor te face sa dai inapoi si sa nu te incumeti sa o iei pe acest pod. Te temi de schimbarile care ar putea aparea in viata ta. Benjamin Franklin spunea la un moment dat: ”Cand ai terminat cu schimbarile, esti un om terminat”. Nu ar fi rau daca ai tine cont de invataturile marelui om politic american. Teama de schimbare este un instinct natural, de supravietuire, insa fara schimbare existenta ta profesionala si personala pot intra intr-o linie dreapta si plictisitoare. Nu vei progresa niciodata in aceste conditii.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: test, pod, teama
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii