ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-03-2016, ora 09:37

Teroristul care s-a detonat la metroul din Bruxelles a avut un complice. Suspectul, cautat de autoritati

Articol de Cristian Amariei
Un al doilea suspect in atentatele de la Bruxelles este cautat de autoritati, fiind vorba de un complice al lui Khalid Bakraoui, care s-a detonat in statia de metrou Maelbeek, pe langa suspectul de la aeroport, sustin surse citate de publicatia Le Monde.

Potrivit unor informatii Le Monde, Khalid Bakraoui, islamistul care s-a detonat la statia de metrou Maelbeek ar fi avut un complice, fiind al doilea suspect cautat de autoritati. Acesta ar fi fost surprins de camere de supraveghere, purtand de asemenea, o geanta neagra, fiind in compania lui Khalid Bakraoui, cu putin timp inainte de atacul sinucigas.

Autoritatile belgiene au anuntat initial ca este dat in urmarire un al treilea atacator de pe aeroportul Zaventem care nu a mai detonat coletul exploziv, reusind sa fuga. Pe aeroport, s-au detonat marti dimineata Najim Laachraoui, in varsta de 24 de ani, impreuna cu Ibrahim El Bakraoui, in varsta de 29 de ani.

Initial, autoritatile belgiene anuntasera ca Najim Laachraoui este in viata, fiind dat in urmarire. Miercuri seara, anchetatorii au anuntat ca islamistul s-a sinucis in atentate.

Fratele lui Ibrahim El Bakraoui, Khalid, in varsta de 27 de ani, s-a detonat la scurt timp la statia de metrou Maelbeek, unde au murit 20 de persoane. in total, 31 de persoane au murit si 250 au fost ranite.

Toti cei trei, de nationalitate belgiana, faceau parte din lista celor mai cautati suspecti in cadrul anchetei privitoare la atentatele din Paris din noiembrie, soldate cu 130 de morti.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii