A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663992.9598.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Terapia de cuplu, acasa. Cum va rezolvati singuri problemele intime
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-09-2013, ora 09:31

Terapia de cuplu, acasa. Cum va rezolvati singuri problemele intime

Articol de Madalina Irimia

Orice relatie de cuplu are problemele sale. Daca acestea nu sunt majore, va puteti face terapia si singuri, urmand cativa pasi importanti. Iata cum va puteti repara singuri relatia:

Cum incepeti terapia de cuplu acasa

In primul rand, atat tu, cat si partenerul tau trebuie sa fiti hotarati sa faceti terapie de cuplu acasa, sau cum o numesc americanii, "DIY" (Do it yourself). Nu uitati sa inlaturati orice va poate distrage atentia in ora stabilita pentru sesiunea de terapie si pastrati "programarile" ca si cum ati merge la psiholog - insa daca unul dintre voi nu se simte in stare sa treaca printr-o sesiune la un moment dat, o puteti amana.

Odata ce ati stabilit sa tineti sesiunile de terapie si ati gasit cele mai potrivite zile in care sa le tineti, stabiliti un plan pe care sa il urmati in fiecare discutie si subiectele. De exemplu, puteti stabili ca in prima sedinta sa vorbiti despre problema X si o puteti face astfel: Cine a fost cel suparat poate vorbi primul, apoi trebuie sa asculte ce are celalalt de zis, gasiti o solutie impreuna, apoi, la final, vorbiti despre ceva placut din relatia voastra, amintiti-va de momentele bune pe care le-ati avut impreuna in ultima saptamana.

Integral pe unica.ro

Foto: ca.askmen.com

     
Tag-uri: cuplu, terapie, relatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii