A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661685.1838.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Teo Trandafir si Mihaela Radulescu - SCANDAL de la o postare pe blog
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
01-07-2013, ora 12:53

Teo Trandafir si Mihaela Radulescu - SCANDAL de la o postare pe blog

Articol de Madalina Irimia

Un adevarat scandal a izbucnit intre doua foste colege de televiziune, Teo Trandafir si Mihaela Radulescu, dupa o postare pe blog.

Totul a inceput cand Mihaela Radulescu a decis sa posteze pe blogul sau o scriere mai veche, in care vorbea despre Teo Trandafir.

"Am tot asteptat sa se intoarca Teo. Mi-am amintit cate furtuni si patimi a starnit, procedand exact invers decat Tuca – s-a manelizat si a dezamagit un public care-i admira inteligenta. A cucerit in schimb un public care nu-i intelegea glumele destepte, dar ii aprecia invitatii agramati. Cu Teo am ras mult, pe Teo am indragit-o neconditionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o. Sau a eliberat-o, cel putin o vreme. Stiu sigur ca n-a fost optiunea ei si stiu, aproape sigur, ca nu s-ar intoarce niciodata acolo unde nu-i era locul, dar mi-as dori aprig de sincer s-o vad din nou pe ecrane, la o emisiune de divertisment", a scris Mihaela pe blog.

Integral pe realitatea.net

Foto: antena2.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii