A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665030.4983.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tendinte makeup 2013: cum porti fardul metalizat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-01-2013, ora 11:44

Tendinte makeup 2013: cum porti fardul metalizat

Articol de Madalina Irimia

Fardul metalizat ar trebui sa fie un produs elementar in trusa ta de makeup. Versatilitatea lui iti permite sa creezi o multime de machiaje captivante, fara sa fie nevoie sa fii un makeup guru.

Purtarea fardului metalizat este o tendinta care nu va disparea niciodata, deoarece fardul are puterea de a se transforma in cel mai pretios accesoriu al unei femei.

Oricat de incantata ai fi de fardurile metalizate, in special de cele mai inchise la culoare, tine cont ca ce este prea mult strica.

Pigmentii stralucitori din fardul metalizat pot fi destul de inselatori, in sensul ca iti lasa impresia ca intotdeauna poti adauga o cantitate mai mare de produs. Nu iti recomandam sa faci asta, deoarece risti sa obtii un machiaj prea dramatic.

Iata cateva moduri in care poti purta fardul metalizat pentru a obtine machiaje seducatoare. Alterneaza-le pe parcursul anului, pentru a avea un look fresh si trendy.

1. Soft smoky cu farduri metalizate maro

Nuantele maro arata bine intotdeauna pe ochi, dar pot arata excelent daca le alegi in texturi metalizate. Ochii tai vor capta mai bine lumina, iar lookul tau va fi angelic. Daca ai un fard metalizat compact, iti sugeram sa-l aplici pana in pliul ochiului cu ajutorul unei pensule cu peri medii, apoi, cu o pensula pentru blending, sa-i estompezi linia pana ce trece de pliu.

Pentru pleoapa inferioara, poti folosi o pensula cu peri scurti. Din nou, poti trece cu pensula de blending peste fard, pentru a obtine efectul smoky. Optional, iti poti contura ochii cu un creion negru, insa noi spunem ca acest tip de machiaj arata bine si fara el.

Daca folosesti un fard bronzy pulbere, iti recomandam sa il aplici cu un buretel, pentru a evita imprastierea lui pe toata fata.

Tips: orice fard metalizat va rezista mult mai mult timp pe pleoape daca inainte de aplicarea lui folosesti un primer.

Integral pe frumusete.ele.ro

Foto: fashionbangalore.com

     
Tag-uri: fard, makeup, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii