A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727709836.4732.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ten perfect: Program de ingrijire cu lapte
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-10-2012, ora 13:24

Ten perfect: Program de ingrijire cu lapte

Articol de Madalina Irimia

Folosite ca atare sau in diferite combinatii, laptele, smantana si branza de vaci au grija de pielea, tenul si parul tau. Descopera-le beneficiile si profita din plin de ingrijirea delicata pe care ti-o ofera!

Peeling natural cu sare

O data pe saptamana, exfoliaza pielea si inlatura celulele moarte. Amesteca doua linguri de smantana cu putina sare grunjoasa si maseaza-ti delicat corpul. Insista pe coapse si fese. Intra apoi sub dus si indeparteaza amestecul cu apa calduta.

Piele fina cu o reteta clasica

Iata cea mai simpla metoda care te ajuta sa oferi foarte rapid pielii tale catifelarea si stralucirea naturala: toarna in apa din cada doua-trei pahare de lapte, apoi adauga cateva linguri de miere. Amesteca ingredientele in apa cu mana si relaxeaza-te 15 minute in cada.

Pe langa o relaxare deplina, aceasta baie iti va lasa si o piele incredibil de matasoasa.

Ca sa alungi stresul si sa dormi bine, bea in fiecare seara un pahar cu lapte cald. Te va ajuta sa te linistesti si sa inlaturi tensiunea din organism. In plus, datorita vitaminelor pe care le contine, laptele te mentine intr-o forma excelenta.

Pentru un ten fara cusur

Ca de portelan

Ai observat deja primele riduri si semne de oboseala? Nu mai pierde vremea! Fa-ti o data pe saptamana o masca 100% naturala cu rol in curatarea porilor si inlaturarea excesului de sebum, in cazul tenului gras. Combina doua linguri de lapte proaspat cu o lingura de branza slaba de vaci, putin suc de lamaie si o lingurita de miere. Amesteca bine ingredientele pana obtii o pasta si aplica pe tenul curat, evitand zona ochilor si buzele. Dupa un sfert de ora, indeparteaza masca cu apa rece.

Integral pe unica.ro

Foto: beautythroughstrength.com

     
Tag-uri: lapte, ten, hidratare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii