ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-02-2015, ora 10:15

Temperaturile sunt mai mari decat ar fi normal in aceasta perioada. Cum va fi vremea in zilele urmatoare

Articol de Cristian Amariei
Ziua de sambata ne-aduce vreme in incalzire; innorari si conditii reduse de precipitatii. Maximele termice ajung in intervalul 5...13 grade.

In Dobrogea si in Baragan norii vor fi numerosi, dar se va arata si soarele pentru scurte momente. Vantul va prinde putere, iar temperaturile vor fi mai modeste in zona Deltei, pe unde se anunta maxime de cel mult 5 grade Celsius.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, gasim vreme schimbatoare. Nu este exclus sa burniteze trecator, iar vantul se inteteste si aici. Temperaturile, usor mai ridicate decat vineri, ajung la 7...8 grade Celsius. Aceleasi conditii meteo se anunta si in jumatatea nordica a Moldovei: multi nori; cateva perioade insorite si ploi slabe izolate.

Vantul va avea unele porniri, iar dupa pranz termometrele vor indica 7...8 grade. In nordul Transilvaniei si in Maramures temperaturile cresc fata de ziua trecuta si vor ajunge la 11 grade. Norii vin si trec, dar nu sunt semne de precipitatii. Vestul tarii va avea atmosfera primavaratica. E drept ca pe parcursul zilei apar ceva innorari, insa nu vorbim despre precipitatii. Temperaturile urca pana la 12...13 grade - valori mult mai ridicate decat ar fi normal in acest moment al anului.

Duminica va ploua in vest, iar noaptea vor fi precipitatii pe arii extinse. Luni va ploua slab in jumatatea vestica, iar marti va ploua putin in afara arcului carpatic. Temperaturile vor fi foarte mari in tot acest interval.

Sursa: stirileprotv.ro
Foto: cotidianul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii