A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816900.1777.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Temperaturi pozitive pana miercuri, urmate de o racire accentuata a vremii, din 8 februarie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-02-2013, ora 05:12

Temperaturi pozitive pana miercuri, urmate de o racire accentuata a vremii, din 8 februarie

Articol de Madalina Irimia

Meteorologii prognozeaza pentru urmatoarele trei zile o vreme mai calda decat normalul perioadei in aproape toata tara, cu temperaturi maxime ce pot ajunge chiar si la 10 grade Celsius in zona Dobrogei.

Ulterior, in perioada 8-12 februarie, valorile termice scad la nivel national si revin precipitatiile, la inceput sub forma de ploaie, dupa care mixte si sub forma de ninsoare, scrie agerpres.

In Moldova, vremea se va incalzi in primele doua zile analizate, cand maximele termice vor ajunge, in medie, pana la valori de 6 grade Celsius, dupa care temperaturile vor scadea si se vor mentine pana la sfarsitul intervalului la valori medii in jurul a 2 grade. Temperaturile minime vor fi negative pe tot parcursul intervalului si se vor situa, in medie, intre -4 si -1 grad Celsius in prima saptamana, si intre -5 si -3 grade Celsius in saptamana a doua. Vor fi precipitatii moderate cantitativ in 7 si 8 februarie, sub forma mixta, iar apoi in 10 si 11 februarie predominant ninsori. Incepand din 12 februarie va mai ninge, dar slab cantitativ.

Foto: agenda.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii