A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831327.0411.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Televiziunile nationale, obligate sa difuzeze informatii stiintifice si tehnologice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-09-2016, ora 12:36

Televiziunile nationale, obligate sa difuzeze informatii stiintifice si tehnologice

Articol de Cristian Amariei
Senatul a adoptat luni un proiect de lege prin care televiziunile nationale sunt obligate sa aiba in principalele emisiuni de stiri cel putin un minut cu informatii stiintifice si tehnologice.

"Furnizorii de servicii media audiovizuale cu acoperire nationala vor include zilnic, in principala emisiune de stiri informatii stiintifice si tehnologice pe durata a cel putin un minut, cu exceptia zilelor in care evenimente de larg interes public ori transmisiunile in direct impiedica difuzarea respectivului jurnal de stiri", potrivit proiectului.

Informatiile transmise trebuie sa nu contravina standardelor stiintifice general acceptate de comunitatea stiintifica internationala.

De asemenea, proiectul adoptat cu 112 voturi "pentru" si o abtinere, prevede ca televiziunile care nu au jurnale de stiri fac exceptie.

Camera Deputatilor a adoptat tacit proiectul, iar Senatul este for decizional, proiectul urmand sa fie transmis spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis.

Sursa: mediafax.ro
     
Tag-uri: senat, lege, televiziuni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii