A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661664.7274.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Telefonul infidelitatii: Partenera nu mai poate vedea ce vorbesti cu amanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-01-2013, ora 14:00

Telefonul infidelitatii: Partenera nu mai poate vedea ce vorbesti cu amanta

Articol de Madalina Irimia

Revin in atentie japonezii si ideile lor stralucite. De aceasta data stiu cum sa le puna curiozitatea in cui partenerelor ce cotrobaie prin telefonul tau.

Japonezii au creat o aplicatie pentru telefoanele mobile ce pastreaza ascunse mesajele private cu amanta, sau oricare altele, precum si apelurile.

Telefonul Fujitsu "F-Series" nu are un design extraordinar, dar prin ceea ce face tine la distanta certurile si discutiile din cuplu.

Cu el nu poti fi prins daca nu ai rezistat fara sa ai o amanta. Are functii de a pastra ascunse anumite date pe care le doresti. Astfel ca, oricine ti-ar cotrobai prin telefonul mobil nu va putea vedea decat ceea ce tu ai lasa sa se vada.

In acelasi timp, tu poti vedea daca ai vreun mesaj privat prin anumite semnale stabilite de tine: un anumit semnal sonor, schimbarea bateriei la culoare, alte semne pe ecran, etc. Toate le poti opri cu un cod secret creat de tine, tocmai pentru a inlatura orice suspiciune ar interveni.

Printre cei care le-au incercat au fost cativa bloggeri japonezi cunoscuti care ar recunoscut ca telefonul le este de un real ajutor, mai ales in cazul in care unul dintre ei jongleaza cu trei relatii odata.

Acest telefon a fost cerut, practic, de utilizatori. Dupa mai multe cazuri de despartire si certuri de neuitat, compania s-a gandit sa creeze un astfel de telefon.

Mai mult, cei care detin un astfel de aparat au fost solicitati de companii de consultanta ce ajuta cuplurile ce vor sa afle daca unul dintre parteneri insala. Sa s-a aflat ca peste jumatate din cei 600 de clienti posesori ai acestui telefon al infidelitatii au calcat stramb in relatie.

Sursa: apropo.ro

Foto: odditycentral.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii