A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727695830.5866.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Telefoane inteligente sub 1.000 de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-11-2012, ora 04:31

Telefoane inteligente sub 1.000 de lei

Articol de Cristian Amariei

Pe piata locala de telefonie mobila sunt disponibile o serie de dispozitive cu preturi reduse, mai mult sau mai putin sofisticate, insa cateva dintre acestea se disting prin functionalitatile si design-ul inovativ, cu care tinerii se pot mandri, fara sa cheltuiasca o avere.

Printre aceste telefoane se numara modele precum Motorola Motoluxe, Samsung Galaxy Ace 2, Nokia Lumia 610, Samsung Galaxy Xcover, LG Optimus L7, BlackBerry 9320, Sony Xperia U, dar si doua modele dual sim pentru cei care vor sa fie mult mai practici si sa renunte la utilizarea a doua dispozitive diferite, si anume Allview Alldro P5 Dual Sim si Sony Xperia Tipo Dual Sim.

Motorola Motoluxe este un telefon robust, cu spatele carcasei din metal si cu un ecran de 4 inch, iar procesorul de 800 Mhz si cei 512 Mb de RAM fac ca telefonul sa functioneze foarte rapid. Avand disponibila o camera foto/video de 8 MP si slot pentru cardul de memorie de pana la 32 Gb, telefonul poate realiza o multime de fotografii si video-uri.

Integral pe capital.ro

Foto: techverticals.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii