A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727696218.4748.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Telecomanda-minune: cum iti faci Smart TV cu 250 RON, printr-un gadget romanesc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-08-2012, ora 14:04

Telecomanda-minune: cum iti faci Smart TV cu 250 RON, printr-un gadget romanesc

Articol de Cristian Amariei

Orice televizor banal poate fi transformat in Smart TV, cu conditia sa aiba mufa HDMI. O telecomanda speciala, All TV, prezentata miercuri, 8 august, de Allview promite sa creasca IQ-ul celui mai mare ecran din casa ta. Aceasta functioneaza ca un mouse si are incorporata, pe cealalta parte, o tastatura QWERTY suficient de mare ca sa poti scrie fara probleme, dar suficient de mica pentru a fi compacta.

Daca nu-ti permiti sa dai aproape 1.000 euro pe un Smart TV, poti opta pentru gadgetul de numai 250 RON lansat de brasovenii de la Visual Fan. Telecomanda de la Allview functioneaza impreuna cu o tableta, dar daca nu ai una, o poti inlocui cu laptop-ul tau. Pe langa telecomanda, pachetul mai contine suportul pentru tableta, un cablu HDMI si aplicatia software All TV.

Tot divertismentul de pe tableta sau laptop, si vorbim aici de jocuri Android, stiri TV, filme, site-ul sau retele de socializare va putea fi afisat si controlat pe televizorul personal.

Integral pe yoda.ro

Foto: pcforum.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii