A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661873.0136.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tehnologiile care vor schimba radical medicina si industria farmaceutica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-11-2016, ora 09:02

Tehnologiile care vor schimba radical medicina si industria farmaceutica

Articol de Madalina Irimia
Inovatiile in domeniul medical vor transforma radical industria farmaceutica si intreg sistemul de asistenta medicala. Cum inlaturam insa riscul ca numeroasele tehnologii disruptive sa elimine complet comunicarea dintre medic si pacient?! Este esential sa se pastreze un echilibru intre comunicarea interpersonala dintre medic si pacient si noile tehnologii, care pun tot mai mult accent pe inovatie, scrie Ehealth.com.

Iata care sunt schimbarile aduse in domeniul medical si farmaceutic de aceste tehnologii disruptive!

Pacientii au acces la foarte multe informatii

Pacientii sunt tot mai informati, au putere tot mai mare de decizie in actul medical si ajung aproape pe pozitie de egalitate cu medicii lor. Desigur, acest lucru va schimba radical sistemul de asistenta medicala. Oamenii sunt mai bine informati, iar acesta este un lucru bun, insa exista un pericol: medicina este un domeniu greu de inteles, de aceea increderea in medic trebuie pastrata, pentru ca el stie cel mai bine care este tratamentul potrivit pentru fiecare.

Totodata, unii pacienti vor sa ia parte la teste clinice, iar asta duce la aparitia unui numar tot mai mare de laboratoare de testare, dar, din pacate, nu toate respecta normele etice. Pentru a pastra profesionalismul actului medical, este esential ca toate companiile farmaceutice sa negocieze cu pacientii si sa faca numai ce este cu adevarat mai bine pentru acestia.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii