A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675540.3525.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Te poate obliga vecinul de bloc sa iti depui declaratia de avere din 2014?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
02-09-2013, ora 10:20

Te poate obliga vecinul de bloc sa iti depui declaratia de avere din 2014?

Articol de Cristian Amariei

Un oficial al Ministerului Finantelor Publice aduce lamuriri suplimentare despre obligatia persoanelor fizice de a isi depune declaratia de avere incepand cu anul viitor.

Nu toti romanii trebuie sa depuna declaratii de avere incepand cu 2014, a precizat pentru Agerpres Dan Manolescu, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice (MFP).

"Doar persoanele fizice care intra in procedura de verificare fiscala vor trebui sa depuna acea declaratie. Mai mult decat atat, nu se pune problema ca o persoana sa intre in aceasta procedura, iar Fiscul sa ii ceara sa depuna o astfel de declaratie daca vecinul de bloc vine la ANAF sa spuna ca acea persoana a cumparat o masina de spalat si un televizor si i se pare lui ca nu avea cum sa le achizitioneze din salariu. Nu trebuie sa ducem in derizoriu o problema atat de importanta cum este lupta impotriva evaziunii", a precizat oficialul MFP.

Integral pe realitatea.net

Foto: stiri.com.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii