A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831704.8007.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Te ingrasi sau nu de la bere? Iata ce spun cercetatorii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-01-2013, ora 09:28

Te ingrasi sau nu de la bere? Iata ce spun cercetatorii

Articol de Cristian Amariei

Revista stiintifica Nutrition Reviews a publicat recent o cercetare efectuata de Universitatea din Copenhaga privind legatura dintre bere si obezitatea abdominala. Care sunt concluziile specialistilor, citeste mai jos.

Consumul de bere nu poate fi asociat in mod direct cu obezitatea abdominala, deoacere nu exista suficiente dovezi pentru a sustine ca un consum moderat si regulat de bere este responsabil pentru aparitia „burtii”.

Unul dintre binecunoscutele mituri legate de bere este cel potrivit caruia berea este vinovata pentru aparitia „burtii de bere”. Cum in domeniul cercetarii este insa greu sa faci afirmatii fara a avea o baza stiintifica solida, cercetatorii danezi si-au asumat o sarcina complexa: sa analizeze in mod riguros un numar impresionant de studii in care berea era pe nedrept prezentata drept cauza pentru aparitia burtii. Si iata ca munca lor a dat roade reusind sa demonstreze ca acest mit legat de bere nu este sustinut de suficiente argumente stiintifice. Vesti bune deci din Danemarca pentru iubitorii berii de la noi din tara: berea consumata in cantitati moderate nu conduce la aparitia „burtii de bere”, afirma Dr. Corina Zugravu, Presedintele Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie.

Integral pe foodstory.ro

Foto: footage.shutterstock.com

     
Tag-uri: consum, bere, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii