ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-11-2016, ora 11:05

Te doare capul? Iata cateva remedii naturale!

Articol de Madalina Irimia
Durerile de cap sunt foarte des intalnite, dar cauzele nu sunt foarte bine cunoscute. De cele mai multe ori pot trece de la sine, dar te pot sacai chiar zile intregi. Afla care sunt remediile naturale care te pot face atunci cand te doare capul.

Atunci cand te doare capul si iei medicamente antinevralgice sau antiinflamatoare nu faci decat sa reduci simptomele si sa ignori adevarata problema, adevaratele motive pentru care te doare capul. Remediile naturale pentru dureri de cap actioneaza mai bland si va dura ceva mai mult timp pana ce vei scapa de neplacere, dar merg direct la cauza problemei si au mai putine efecte secundare negative.

Piperul rosu te ajuta atunci cand te doare capul

In principiu, ar trebui sa eviti condimentele atunci cand te doare capul, dar piperul rosu (cayenne) este un bun antiinflamator, recunoscut pentru puterea sa de a calma durerea. Secretul din spatele succesului sau sta in ingredientul numit capsaicina, care inhiba o substanta care te face sa simti durerea. Pentru a prepara un remediu impotriva durerii de cap, dilueaza o jumatate de lingurita de piper rosu macinat in 120 ml de apa calda. Amesteca bine. Aplica cate o bucata de vata imbibata in solutie si stoarsa in fiecare nara. S-ar putea sa ai o senzatie neplacuta de arsura la inceput, dar este un semn ca functioneaza.

Migdale, impotriva durerilor de cap cauzate de tensiunea arteriala

Daca durerile de cap sunt cauzate de tensiunea arteriala, migdalele ar putea fi alternativa mai sanatoasa de a scapa de ele. Actioneaza ca antinevralgic datorita continutului de salicina, care este continut si de multe pastile care calmeaza durerea de cap. Mananca un pumn de migdale si te vei simti mai bine. Atentie, insa.

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  07.06.2017 19:33

wh0cd513993 buy albuterol buy generic augmentin online where can i get propecia

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii