A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831340.3074.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Taximetristul din India care conduce cu spatele de 11 ani. Momentul in care a hotarat sa devina "campionul marsarierului"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-12-2014, ora 11:31

Taximetristul din India care conduce cu spatele de 11 ani. Momentul in care a hotarat sa devina "campionul marsarierului"

Articol de Cristian Amariei
Harpreet Dev, in varsta de 30 de ani, a devenit celebru in India datorita modului inedit in care isi conduce masina: cu spatele.

Indianul a inceput sa conduca doar cu spatele in urma cu 11 ani, cand a descoperit ca masina lui se blocase in marsarier, potrivit Oddity Central.

Aflandu-se in afara orasului, fara niciun ban, barbatul a luat decizia de a conduce cu spatele pana acasa. Cand si-a dat seama cat de unica a fost experient sa, si-a scris "campionul marsarierului" pe masina si a modificat cutia de viteze in asa fel incat sa aiba patru viteze in marsarier si doar una in fata.

In 2005, Dev a condus cu spatele din Rajasthan, India, pana in Lahore, Pakistan, pentru a promova pacea intre cele doua tari. Acesta se pricepe atat de bine la condus cu spatele incat autoritatile i-au emis un permis special pentru a circula in acest mod.
Barbatul a fost tentat si de o intrare in Cartea Recordurilor, insa, spre dezamagirea sa, a descoperit ca un britanic i-a luat-o inainte. Dar talentul sau nu i-a adus doar faima, ci si probleme de sanatate.

"Am probleme cu gatul si coloana din cauza ca intreg corpul meu este contorsionat cand conduc", a spus indianul.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: Harpreet Devi, India, taxi,
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii