A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664540.185.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Taxele percepute de Consiliul Judetean Iasi in 2015
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-01-2015, ora 08:34

Taxele percepute de Consiliul Judetean Iasi in 2015

Articol de Madalina Irimia
In mare parte, taxele locale pe anul fiscal in curs raman neschimbate fata de 2014
Ca la inceputul fiecarui an, taxele locale sufera mici modificari. Astfel, in anul fiscal 2015, conform hotararii Consiliului Judetean Iasi, pentru eliberarea unui certificat de urbanism, iesenii vor plati intre 5 si 12 lei, in functie de suprafata terenului detinut, eliberarea unei autorizatii de foraje si excavari pentru studii geotehnice sau ridicari topografice va costa 7 lei, iar pentru autorizarea racordurilor si bransamentelor la retelele publice de apa, canalizare, energie electrica sau gaze, doritorii vor scoate din buzunar 10 lei.

De asemenea, daca doriti autorizatie pentru construirea unui chiosc sau a unei tonete, aceasta va va costa 7 lei. Pentru obtinerea unor copii cadastrale, in acest an veti plati 27 de lei pentru fiecare metru patrat de plan. Taxele pentru vizitarea expozitiilor organizate in acest an in interiorul obiectivelor muzeale aflate in patrimoniul CJ Iasi raman neschimbate fata de anul 2014, acestea fiind cuprinse intre 1 si 5 lei. Vor beneficia insa de reducerii prescolarii, veteranii de razboi, persoanele cu handicap si insotitorii acestora, dar si copiii din centrele de plasament.
Lista completa a tarifelor percepute de CJ Iasi in 2015, pe ziarulevenimentul.ro

Foto: icc.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii