A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720440716.9564.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Taxa pentru sustinerea examenului de licenta. Studentii sunt revoltati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2012, ora 13:55

Taxa pentru sustinerea examenului de licenta. Studentii sunt revoltati

Articol de Madalina Irimia

In pragul examenului de licenta, studentii Universitatii Ovidius sunt revoltati pentru ca trebuie sa plateasca o taxa pentru sustinerea examenelor de licenta sau disertatie, indiferent daca sunt pe locurile cu sau fara taxa.

O taxa, care se incadreaza intre 400 si 500 de lei pentru sustinerea examenului de licenta sau disertatie! Atat ar trebui sa plateasca toti studentii indiferent de situatia lor, adica pe locurile bugetate sau nu.

Consiliul de Administratie al Universitatii Ovidius a stabilit astazi ca toata lumea sa plateasca o astfel de taxa, in functie de facultatea pe care o urmeaza, scrie reporterntv.ro.

Explicatia este ca unii dintre studenti au urmat cursurile cu taxa in anumiti ani, apoi au reusit, in urma recalcularii mediilor, sa treaca la buget. Rectorul Universitatii Ovidius spune ca taxa se platea si in trecut, numai ca acum suma trebuie achitata si de cei care sunt la locurile fara taxa.

Sursa: Realitatea.net

Sursa foto: ziarmm.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii