ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-06-2013, ora 10:00

Tatuajul electronic si pilula ce iti transforma corpul in parola: tehnologiile anuntate de Motorola

Articol de Cristian Amariei

Moto X, noul smartphone de top lansat de Motorola la finalul acestui an si care va concura cu iPhone si Samsung Galaxy este anuntat de producatorii sai ca va fi "constient de mediul in care este prezent".

Tatuajul electronic si pilula care iti transforma corpul intr-o parola sunt tehnologiile dezvaluite de oficialii companiei Motorola miercuri la conferinta D11 din California.Tatuajul electronic este realizat din circuite electronice flexibile care sunt atasate de pielea purtatorului cu ajutorul unui "timbru de cauciuc", relateaza dailymail.co.uk.

Numite Biostamps aceste tipuri de "tatuaje" au fost prezentate de Regina Dugan, vicepresedintele echipei de cercetare de la Motorola. Tatuajele au fost create de o companie din Massachusetts - MC10 in scopuri medicinale pentru a supraveghea starea de sanatate a unui pacient, insa oficialii de la Motorola cred ca pot fi folosite pentru a inlocui parolele. Dispozitivele ar urma sa confirme identitatea purtatorului si sa te logheze imediat in conturile de pe telefoanele mobile si chiar tablete.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: contraboli.ro

     
Tag-uri: tatuaj, corp, Motorola
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii