A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830208.7063.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tarile unde poti castiga 5.000 dolari pe luna. Transportul si cazarea sunt gratuite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-11-2016, ora 15:11

Tarile unde poti castiga 5.000 dolari pe luna. Transportul si cazarea sunt gratuite

Articol de Cristian Amariei
Qatar, Dubai si Emiratele Arabe Unite au in prezent o lipsa de personal in domenii precum educatie, sanatate sau turism si ofera salarii generoase celor care sunt dispusi sa lucreze aici.

Companiile din Orient au au deja experienta de lucru cu persoane din Romania, care au avantajul calificarilor, al experientei si al cunoasterii limbilor straine.

Angajatorii din Qatar, Dubai si Emiratele Arabe Unite doresc sa angajeze romani pentru mai multe joburi. Salariile sunt decente, iar pentru unele joburi nivelul de remunerare este greu de atins in Romania.

Unul dintre avantaje este cazarea gratuita sau oferirea unei sume pentru cazare, practicate de majoritatea angajatorilor, in conditiile pretului ridicat al chiriilor.

O companie recruteaza asistenti medicali pentru Emiratele Arabe Unite. Se cere experienta de minim 3 ani, limba engleza, iar salariul este de 4.200 dolari pe luna.

O firma din Qatar este in cautare de ingineri in constructii. Se ofera angajare directa de catre angajator, cazare gratuita in apartamente dotate cu tot necesarul, vize si permis de munca platite in totalitate de angajator, bilet de avion spre Qatar platit, concedii de 25 de zile lucratoare pe an, program de lucru de 8 ore pe zi, cu doua zile libere pe saptamana. Salariul este de peste 1.600 de dolari.

Tot in Qatar se cauta personal hotelier. Se ofera contract legal de munca pe termen nelimitat, salariul minim 550 dolari/luna (personal hotelier , restaurant) 800 dolari/luna (personal SPA si medical) / negociabil. Salariile in Emiratele Arabe Unite sunt neimpozabile. Acestea cresc de regula dupa primele 6-12 luni de munca, in functie de performante.

In Dubai se cauta asistenti medicali generalisti. Salariul variaza intre 1.000 si 1.500 euro.

Sursa: capital.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii