A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719682238.1342.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tarile cu cea mai buna reputatie. Pe ce loc se afla Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-07-2016, ora 08:47

Tarile cu cea mai buna reputatie. Pe ce loc se afla Romania

Articol de Cristian Amariei
Institute of Reputation, o companie de consultanta ce isi are sediul in New York si Copenhaga, a lansat topul tarilor cu cea mai buna reputatie din lume, in anul 2016. Peste 48.000 de respondenti au evaluat 70 de tari, in functie de siguranta locurilor, politicile sociale si economice progresive, eficienta guvernului, atitudinea fata de vizitatori si alte 12 criterii.

Pentru alegerea unei destinatii de vacanta, este foarte important de stiut cat de sigure sunt tarile de pe Glob si care sunt locurile in care turistii ar putea fi in pericol. Astfel, Institute of Reputation a realizat un top al statelor cu cea mai buna reputatie in 2016, prin completarea unor chestionare on-line, iar datele au aratat ca reputatia unei tari nu este legata de dimensiunea sau puterea sa, fizica sau globala.

Peste 48.000 de respondenti au notat 70 de state tinand cont de mai multe criterii, precum cat de sigure sunt zonele respective, politicile sociale si economice progresive, eficienta guvernului, atitudinea fata de vizitatori si alte 12 criterii. Orasul Stockholm, cu zona sa de coasta salbatica si reputatia de locatie primitoare, a fost printre preferate si a ajutat Suedia sa ocupe primul loc in topul realizat de companiA de consultanta. Pe de alta parte, Statele Unite ale Americii, care au cel mai mare PIB (Produsul Intern Brut) si a treia cea mai mare populatie, s-a clasat pe locul al 28-lea, scrie The Daily Mail.

Topul 10 tari cu cea mai buna reputatie in 2016

1. Suedia

2. Canada

3. Elvetia

4. Australia

5. Norvegia

6. Finlanda

7. Noua Zeelenda

8. Danemarca

9. Irlanda

10. Olanda

Din cele 70 de state, Romania s-a clasat pe locul 56, inaintea tarii nostre situandu-se Egipt, El Salvador, Quatar, Honduras, Israel sau Peru. tarile care se confrunta cu tensiuni politice si militare sunt situate la coada clasamentului, Kazahstan, Nicaragua, Angola, Algeria, Rusia, Nigeria, Arabia Saudita, Pakistan, Iran si Irak, turistii fiind destul de neincrezatori.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: top, tari, reputatie, romania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CaseyCeF,  15.03.2017 01:27

wh0cd824397 cheap viagra

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii