A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719812737.5235.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tariceanu: „Este nevoie de un proiect national; Romania e intr-o stare de balaceala in mocirla”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
30-08-2015, ora 11:45

Tariceanu: „Este nevoie de un proiect national; Romania e intr-o stare de balaceala in mocirla”

Articol de Madalina Irimia
Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu s-a declarat solidar, sambata, cu propunerea lansata de presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, catre toate partidele politice pentru sustinerea unui proiect de reconstructie nationala, argumentand ca acum Romania este "intr-o stare de balaceala in mocirla".

"Ma bucura mult ca in sfarsit cineva rezoneaza la ideea pe care am lansat-o inainte de alegerile prezidentiale, si anume nevoia unui proiect national pentru Romania. (...) Cred ca Romania are nevoie de un proiect pe termen lung pentru ca, dupa ce a realizat cele doua proiecte majore — aderarea la NATO si la Uniunea Europeana—, acum tara se afla asa intr-o stare de balaceala in mocirla cauzata si de fostul presedinte, care avea o propensiune pentru subiecte de scandal si subiecte minore. si Romania, din pacate, asa este caracterizata astazi, ca o tara care nu are un tel, nu are un proiect national. Ne lasam cu totii antrenati in aceste mici certuri, dispute si ma uit cateodata la liderii partidului de opozitie care au preluat stilul si limbajul fostului presedinte, nu vin cu nicio idee consistenta. Totul este gol de continut la orice nivel si la orice interventie", a sustinut Tariceanu, prezent la scoala de vara a Tineretului Aliantei Liberalilor si Democratilor (TLDE), de la Mamaia.

Liderul ALDE a subliniat ca factorul coagulant al unui astfel de proiect de tara ar trebui sa-l constitue chiar seful statului, pentru a obtine unanimitatea fortelor politice.

"Rolul primordial l-ar avea presedintele tarii, care se presupune ca este echidistant fata de partide. Am sperante, dar si indoieli ca acest proiect s-ar putea realiza fara un partid liberal puternic care sa promoveze si sa apere drepturile si libertatile fundamentale", a adaugat copresedintele ALDE.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii