A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662174.8333.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tara lui Dorel: Cum a ramas un oras fara lumini de Sarbatori din cauza unui angajat uituc al primariei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-12-2015, ora 14:11

Tara lui Dorel: Cum a ramas un oras fara lumini de Sarbatori din cauza unui angajat uituc al primariei

Articol de Madalina Irimia
Un angajat de la Primaria Galatiului a reusit sa lase un oras intreg fara lumini de Sarbatori.

Orasul va fi cufundat in bezna la apropiatele Sarbatori de iarna - nicio luminita festiva, niciun brad aprins cu fast inainte de Craciun. Asta, pentru ca un angajat al Primariei Galati a uitat sa trimita niste acte din caietul de sarcini la licitatia de achizitionare a iluminatului festiv, arata Realitatea Tv.

Contractul de iluminat festiv al municipiului Galati ar fi avut o valoare estimata de 2,1 milioane de lei. Primarul Marius Stan a anuntat luni ca la licitatie s-a prezentat o singura firma, insa licitatia a fost compromisa de faptul ca angajatul Primariei nu a trimis un caiet de sarcini complet.

Marius Stan si-a acuzat public angajatii de incompetenta si sabotaj si vrea ca vinovatii sa fie pedepsiti. Acesta a cerut o ancheta interna si a facut si plangere penala.

"Cu certitudine vom ramane fara lumini de sarbatori!", a anuntat luni Marius Stan, citat de viata-libera.ro.

"Licitatia a fost compromisa din mai multe directii si indraznesc sa afirm, din Primarie sabotata! Asta fara doar si poate. Am declansat o ancheta, am facut si o plangere penala in acest sens. Cei vinovati trebuie sa raspunda. Nu e vinovat niciunul dintre galateni pentru incompetenta sau, eu cred, reaua vointa a unora care, nu stiu cum, au putut sa scaneze pe Serviciul Electronic de Achizitii Publice doua pagini din trei.

A treia au uitat-o, pur si simplu! E cel putin surprinzator! Ca sa nu zic ca e foarte surprinzator cand ofertantul face si oferta. Daca era un caiet de sarcini de o suta de pagini, inteleg lipsa unei pagini poate fi o neatentie, dar cand ai trei pagini la care ofertantul a venit cu o oferta copy-paste cu cea de anul trecut, asta mie imi miroase a altceva! Dar nu vreau sa ma pronunt eu pentru ca nu sunt organ de ancheta", s-a indignat Marius Stan.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: galati, lumini, sarbatori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii