A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829122.6825.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tara in care benzina si motorina este GRATUITA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
01-03-2014, ora 17:07

Tara in care benzina si motorina este GRATUITA

Articol de Cristian Amariei

Romania este la mijlocul unui clasament global al preturilor la benzina si pe ultimul loc in Europa, dar efortul financiar pentru a cumpara acel litru de benzina plaseaza piata locala pe locul 8 in lume in compania unor state precum Pakistan sau India.

Jumatate din pretul carburantilor se duce la bugetul de stat, iar din aprilie, dupa adaugarea celor 7 centi pe litru, romanii vor asista la o crestere a preturilor de aproape 7%, iar cel mai scump sortiment de benzina va ajunge la 7 lei pe litru. Atunci Romania va avea benzina mai scumpa decat Luxemburgul. Diferenta? In Luxemburg se castiga de peste 10 ori mai bine decat aici.

Viata, libertate si goana dupa fericire. Tarile au diferite idei despre ce drepturi sunt considerate a fi inalienabile. In Europa de Vest, asistenta medicala universala este norma. In Norvegia cea plina de petrol, facultatea este gratuita. Venezuela este singurul caz in care benzina ieftina este considerata un drept prin nastere. La 4 centi galonul (0,01 centi litrul) este practic gratuita“, scriu jurnalistii de la Bloomberg in cel mai nou cla­sament „Pain at the Pump“ (Suferinta la pompa) realizat.

Continuarea pe ZFCorporate

Foto: descopera.ro

     
Tag-uri: benzina, motorina, pret
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii