A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834202.5774.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tanar de 24 de ani, fost sportiv de performanta, omorat de un alt tanar in timpul unui conflict
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-07-2014, ora 13:35

Tanar de 24 de ani, fost sportiv de performanta, omorat de un alt tanar in timpul unui conflict

Articol de Cristian Amariei

Un tanar de 24 de ani, fost sportiv de performanta, a fost omorat de un alt tanar, in urma unui conflict spontan, care a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe terasa unui bar din Slatina, fostul sportiv fiind injunghiat cu un cutit in piept.

Victima, injunghiata cu un cutit in zona pieptului, a murit in pofida manevrelor de resuscitare ale medicilor sositi la fata locului. Incindetul a avut loc vineri noaptea, pe terasa unui bar din Slatina, judetul Olt, dupa ce Cristian Galbenuse, in varsta de 24 de ani, fost sportiv de performanta, venit la o terasa din municipiu impreuna cu sotia sa si un alt cuplu, a intrat in conflict cu un grup de tineri aflati la alta masa.

Fostul sportiv s-a luat la bataie cu un tanar de 25 de ani, iar acesta din urma a scos un cutit cu care l-a lovit pe Cristian in zona pieptului. Baiatul a cazut la pamant, sub ochii sotiei si ai prietenilor, care au sunat la 112.

"Pe fondul unui conflict spontan, un tanar de 24 de ani din Slatina a fost omorat, cauza fiind preluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, care fac acum cercetari pentru infractiunea de omor”, a declarat Claudia Radu, purtator de cuvant IPJ Olt.

Echipajele de ambulanta deplasate la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata baiatului,care a decedat. Si agresorul a ajuns la spital, cu multiple traumatisme, in urma bataii in care a fost implicat.

In momentul de fata, pacientul se afla internat in clinica de terapie intensiva a spitalului de neurochirurgie, este constient, stabil hemodinamic si respirator, dar necesita supraveghere si tratament. La spitalul din Slatina, i s-a stabilit ca diagnostic un traumatism cranio-cerebral acut mediu, fractura cu infundare la nivel parietal stanga, un traumatism acut facial, prin agresiune fizica”, a declarat Cristina Geormaneanu, purtator de cuvant Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

M-au sunat ca l-au omorat pe Cristi. M-am dus acolo, medicii il resuscitau, dar era deja mort, ii injunghiasera in inima. Ei mersesera in bar, cautau demult timp scandal, au venit inarmati, pentru ca unu la unu, fara arme, nu aveau ce sa ii faca, dar au vrut sa puna jos capul unui baiat tare, ca fiul meu este sportiv, si asta au si facut, dar nu au facut-o cu barbatie, au facut o moarte miseleasca”, a declarat Vasile Galbenuse, tatal tanarului ucis. Daca va fi gasit vinovat, agresorul risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Sursa: mediafax.ro

Foto: ziarulring.ro

     
Tag-uri: tanar, sport, deces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii