A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816466.3987.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tabletele si smartphonurile nu ii lasa pe copii sa doarma indeajuns
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-01-2015, ora 09:54

Tabletele si smartphonurile nu ii lasa pe copii sa doarma indeajuns

Articol de Madalina Irimia
Copiii care au acces la tablete si smartphonuri in camera lor au parte de mai putin somn decat cei carenu au acces la astfel de dispozitive, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

S-a observat ca dintre 2.000 de elevi studiati, cei care au la indemana tablete si smartphonuri in camera lor dorm in medie cu 21 de minute mai putin decat colegii lor care nu au acces la astfel de aparate, se arata intr-un studiu publicat de revista americana Pediatrics.

Pe de alta parte, copiii care au in camera lor un televizor dorm in medie cu 18 minute mai putin decat cei care nu au o telecomanda la indemana.

"Aceste rezultate trebuie sa atraga atentia asupra accesului nelimitat la ecranele instalate in camerele copiiilor", noteaza autorii studiului condus de Jennifer Falbe de la Institutul de Sanatate Publica de la Universitatea din California.

Studiul a fost realizat pe un numar de 2.048 de copii, cu varste cuprinse intre 10 si 13 ani, care invata la scolile din Massachusetts (nord-estul SUA).

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii