A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728064217.5227.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tableta sau laptop? Samsung lanseaza ATIV Smart PC cu Windows 8
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-08-2012, ora 15:06

Tableta sau laptop? Samsung lanseaza ATIV Smart PC cu Windows 8

Articol de Cristian Amariei

Imbinand un design revolutionar cu puterea unui notebook si functionalitatea unei tablete, Samsung ATIV Smart PC de 11,6 inch si ATIV Smart PC Pro reprezinta noua generatie de dispozitive inteligente ale companiei. Fiecare dintre ele ofera performanta remarcabila, datorita functionalitatii Windows 8, precum si compatibilitate completa cu Windows 7. Modelele dispun de un sistem de andocare cu tastatura inclusa, ce le permite utilizatorilor sa opteze cu usurinta intre forma de notebook si cea de tableta, pentru mobilitate si productivitate maxime.

Ecranul avansat cu suport multi-touch pentru 10 degete reprezinta un salt tehnologic in materie de interactivitate, depasind capabilitatile functiei traditionale pentru 2 degete. Sensibilitatea crescuta permite utilizatorilor sa alature cu rapiditate doua degete pentru a mari imaginea (pinch-to-zoom), pentru a o roti si pentru a naviga cu usurinta prin pagini, bucurandu-se pe deplin de capabilitatile celor mai recente aplicatii de divertisment.

Integral pe yoda.ro

Foto: pcmag.com

     
Tag-uri: tableta, laptop, Samsung
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii