ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-01-2013, ora 15:13

TVR concediaza aproape 700 de angajati de la 1 februarie

Articol de Cristian Amariei

TVR va concedia 698 de angajati incepand cu 1 februarie, in cadrul unei noi scheme organizationale a institutiei, aprobata, miercuri, de Consiliul de Administratie (CA).

"Noua organigrama a SRTv va deveni operationala incepand cu data de 1 februarie 2013 si va contine 2.450 de locuri de munca, cuprinzand si un numar de 55 de cazuri sociale", se spune intr-un comunicat al institutiei, citat de Mediafax.

Potrivit comunicatului, hotararea de suplimentare a numarului angajatilor SRTv a fost adoptata cu 8 voturi "pentru" si 5 "impotriva", "fara a dezechilibra parametrii economici previzionati in Programul de redresare economica a SRTv aprobat prin Hotararea CA nr. 110 din 2012".

Surse au declarat miercuri seara, pentru Mediafax, ca "pentru" au votat Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al TVR, Claudiu Brinzan, Cristian Nitulescu, Lucia Hossu Longin, Nagy Zoltan Levente, Raico Cornea, Gabriel Tufeanu si Nicoleta Nicolicea, in timp ce "impotriva" au votat Ada Mesesan, Radu Carp, Romina Gabriela Surugiu, Valentin Nicolau si Sorin Burtea.

Integral pe ziare.com

foto: mediafax.ro

     
Tag-uri: TVR, concedieri, 2013
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii