ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-06-2014, ora 16:09

TRANSFORMAREA INCREDIBILA: "Nu puteam sa alerg dupa copilul meu", DAR a slabit 62 de kg

Articol de Madalina Irimia

Heather Fearneyhough este o tanara mama pe care cele doua sarcini au facut-o sa acumuleze kilograme. O depresie a "ajutat-o" apoi sa devina supraponderala, dar a reusit, cu un regim strict si multe exercitii fizice, sa revina intr-o forma de invidiat.

"Am inteles ca trebuie sa slabesc atunci cand baietelul meu a fugit prin mall si eu n-am putut sa alerg dupa el", isi aminteste Heather, care spune ca se simtea extrem de obosita, ca nu putea respira bine si, mai trist, evita toate fotografiile cu cei doi copii ai sai.

Asa ca tanara mama a inceput sa ia decizii mici, dar de efect legate de greutatea sa: a inceput sa tina un jurnal al meselor, a inceput sa manance de mai multe ori pe zi -folosindu-se de soneria telefonului sau- si a renuntat la sucuri in favoarea apei.

A inceput apoi sa faca exercitii fizice, care s-au dovedit chinuitoare la inceput, folosindu-se de DVD-uri. Dupa cateva luni, a simtit ca vrea sa mearga la sala.

Ea a reusit sa slabeasca 62 de kilograme, ajungand de la 116 kg la 54.

"Sunt mult mai fericita acum. Am foarte mare energie si pot fi mama cea mai buna pentru copiii mei. N-a fost simplu sa pierd in greutate, dar e cel mai bun lucru pe care l-am facut pentru mine".

Sursa: realitatea.net

Foto: newstimes.augusta.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii