A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834946.2327.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TRAIAN BASESCU, un nou atac pe Facebook la Kovesi si Nitu: „Oameni extrem de sensibili”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-03-2015, ora 13:02

TRAIAN BASESCU, un nou atac pe Facebook la Kovesi si Nitu: „Oameni extrem de sensibili”

Articol de Cristian Amariei
Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook in care lanseaza un nou atac la adresa Laurei Codruta Kovesi si a lui Tiberiu Nitu, reprosandu-le ca niciunul "nu a gasit resursele morale" sa dezminta ca el nu le-a cerut niciodata sa inchida Doarele Revolutiei si Mineriadei.

Traian Basescu revine cu precizari pe Facebook legate de Dosarele Revolutiei si Mineriadei.

"Dupa decizia ICCJ de redeschidere a dosarului 13-15 iunie '90 o armata de propagandisti s-a repezit pe televiziuni, radiouri si in mediul virtual sa acuze ca eu am blocat si dosarul revolutiei si dosarul mineriadei din 13-15 iunie.
In cei 10 ani de mandat au fost trei procurori generali: Ilie Botos (nu l-am numit eu), Laura Codruta Kovesi si Tiberiu Nitu.
Nici unul dintre ei nu a gasit resursele morale sa spuna, "nu este adevarat, presedintele Basescu nu ne-a cerut niciodata sa inchidem dosarele, aceasta a fost o decizie a procurorului X cu urmatoarea motivatie.....". Altfel oameni extrem de sensibili care la orice cuvint rostit in spatiul public cer CSM sa le apere reputatia.
Orice eforturi ar face, si cu adevarat le face, justitia nu va fi pe deplin credibila pina cind nu va da o solutie celor doua dosare.", scrie Traian Basescu pe Facebook.

Sursa: rtv.net
Foto: observator.tv
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii