A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832767.3658.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TRAIAN BASESCU: „VICTOR PONTA a fost ofiter-acoperit al SIE in perioada 1997-2001”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-10-2014, ora 08:15

TRAIAN BASESCU: „VICTOR PONTA a fost ofiter-acoperit al SIE in perioada 1997-2001”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Traian Basescu a dezvaluit in direct, la Jocuri de Putere, la Realitatea TV, numele ofiterului-acoperit care se afla in cursa prezidentiala. Numele sau ar fi Victor Ponta, premierul Romaniei si candidatul PSD la alegerile prezidentiale.

"Am constatat o campanie a unor ziaristi de dreapta, pe care eu ii etichetez ca fiind la fel de mincinosi ca echipa lui Ponta de la Antena 3, ziaristi de dreapta care au ajuns la concluzia ca eu am o intelegere cu Ponta. O minciuna ordinara. Oameni care m-au sustinut. Mai putin Alina Mungiu-Pippidi pe care am dat-o afara de pe lista de la europarlamentare in 2009. Ce mi-a produs Cristi Preda cu declaratia lui: Am folosit Pmp ca sa ajung in Parlamentul European", m-a dezgustat profund. A fost o eroare pe care o recunosc. Nu intotdeauna unde este carte, este si caracter. Luati colectia revistei 22, luati articole, bloguri si veti vedea ca sunt multi, le-am dedicat mandatul si atunci cand am vorbit de statul de drept, si atunci cand am condamnat comunismul, iar astazi vorbesc de intelegerea mea cu Ponta. Astazi li se pare ca li se indreapta fericirea lor spre Iohannis, am adunat si eu, pe toate televizoarele, toti politicienii, toti ziaristiii, cei mai multi niste nulitati, se exprima doar despre Basescu.

Ar fi foarte multi mai potriviti decat Elena Udrea, dar nu candideaza. Dintre cei care candideaza, indeplineste un criteriu important: are un usor nationalism. Trebuie putin mai mult decat patriotism. Ce-mi place cel mai mult la ea.

Este timpul sa venim la capitalismul popular, daca avem certitudinea ca vom consolida institutiile statului, statul de drept. Capitalismul de tip nordic.”, a declarat Basescu.

Continuarea pe realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii