A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719761923.3915.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TRAGEDIE FARA MARGINI. Pesticidul cu care s-a sinucis MADALINA MANOLE a mai facut o VICTIMA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-04-2014, ora 13:43

TRAGEDIE FARA MARGINI. Pesticidul cu care s-a sinucis MADALINA MANOLE a mai facut o VICTIMA

Articol de Madalina Irimia

Un tanar de 20 de ani din municipiul Buzau, a fost descoperit luni dupa amiaza, fara viata, intr-un apartament de la etajul 9 al blocului numarul 14 din cartierul Crang. Din primele informatii furnizate de catre anchetatori, Manea Auras Marian, a fost gasit de chiar de tatal tanarului care abia se intorsese de la serviciu.

Durerea a fost fara margini pentru parintii tanarului gasit fara suflare, in locuinta. Acestia, au ramas socati cand au vazut trupul fiului intins pe jos si au sunat la salvare, scrie stiridebuzau.ro.

Tanarul era plin de sange, cazut la pamant, iar langa el un recipient cu o substanta neidentificata inca. Cel mai probabil, el s-a otravit cu furadan, insa cu exactitate substanta care l-a ucis va fi stabilita in urma unor analize de laborator si comunicata ulterior. Tanarul era in pijamale iar usa incuiata pe interior.

Cu toate ca medicii au ajuns de urgenta la locul producerii tragediei, acestia au constatat ca baiatul murise cu putin timp in urma. Vecinii victimei au declarat ca baiatul era foarte linistit si locuia cu parintii. Anul trecut tanarul suferise o deceptie dupa ce a picat examenul la facultate. Pentru ca provenea dintr-o familie cu venituri modeste, acesta fusese nevoit sa se angajeze cu jumatate de norma. In acest moment criminalistii iau in calcul ipoteza sinuciderii, mai ales ca nu exista urme de violenta asupra cadavrului, in apartament fiind descoperita si sticla cu otrava din care se presupune ca tanarul ar fi baut.

Foto: enational.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii