A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629893.7619.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TOP greseli in MACHIAJ pe care le poti evita. Sfaturile unui expert in machiaj
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-06-2014, ora 05:30

TOP greseli in MACHIAJ pe care le poti evita. Sfaturile unui expert in machiaj

Articol de Madalina Irimia

Ni se intampla deseori sa vedem femei machiate gresit. Machiajul trebuie sa ne ajute din punct de vedere estetic, trebuie sa ne faca mai frumoase. Vezi ce sfaturi ofera expertul in machiaj Maria Vintila!

Nu sa ii determine pe cei din jur sa spuna ca mai bine nu ne machiam deloc. Un machiaj nepotrivit sau gresit le poate lasa celorlalti o impresie neplacuta.

Daca esti interesata sa stii cum ai putea sa-ti faci un machiaj cat mai corect, voi incerca sa-ti dau cateva sfaturi. In primul rand, este important sa te feresti de greseli. Iata un exemplu: de cate ori nu ai vazut fete cu sprancenele subtiri si puternic conturate cu creion negru si arcuite excesiv? -de multe ori.

Aceasta este doar una dintre multele greseli pe care femeile le fac atunci cand vine vorba despre machiaj.

Pometii conturati prea intens, arata inestetic. Pentru a nu da gres, este important sa folosesti un blush potrivit pielii tale si o pensula mare care sa distribuie uniform culoarea. Este nevoie de o cantitate mica de blush aplicata dinspre pomet spre par. In acest fel vei obtine un look natural.

Nu iti incarca genele cu prea multa mascara.

Desi e de nelipsit cand vine vorba despre orice fel de machiaj, evita pe cat posibil sa iti incarci genele, mai ales pe timpul zilei.

Nu iti contura buzele cu un creion mult mai inchis la culoare. Nuantele creionului si a rujului trebuie sa fie cat mai apropiate.

Vezi continuarea si mai multe imagini, pe Lyla.ro!

Foto: weddingelation.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii