A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664372.2318.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TOP 10: Cele mai sexy actrite de la Hollywood
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
28-01-2013, ora 15:36

TOP 10: Cele mai sexy actrite de la Hollywood

Articol de Madalina Irimia

Revista Total Film a alcatuit un top al celor mai sexy actrite de la Hollywood.Topul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de aproximativ 25.000 de cititori ai cunoscutei publicatii cu specific cinematografic.

Prima pozitie in acest clasament insolit este ocupat de Jennifer Lawrence, nominalizata la Oscar pentru foarte apreciatul ei rol din "Silver Linings Playbook". Tanara actrita americana place publicului larg pentru aerul ei natural si pentru polivalenta actoriceasca. Jennifer Lawrence este si eroina francizei "The Hunger Games", al carei al doilea film va fi lansat in acest an.

Jennifer Lawrence

Locul al doilea este ocupat de Scarlett Johansson, despre care se spune ca are tot ce ii trebuie pentru a fi pe placul publicului. Aleasa de mai multe ori "cea mai sexy femeie a anului", actrita americana a pierdut titlul in acest an, ramanand insa una dintre cele mai seducatoare aparitii feminine din cinematografia hollywoodiana. Scarlett Johansson va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane in rolul Janet Leigh din filmul biografic despre Alfred Hitchcock si in filmul "Don Jon's Addiction", regizat de Joseph Gordon-Levitt.

Scarlett Johansson

Kristen Stewart, clasata pe locul al treilea, incanta publicul si criticii de film, in ciuda nominalizarii la Zmeura de Aur la categoria "cea mai proasta actrita" pentru rolul Bella din filmele francizei "Amurg/ Twilight". Ea va juca in curand in continuarea filmului "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator", un film care a facut deja mult zgomot la Hollywood, pentru ca Stewart a avut in vara anului trecut o aventura cu regizorul acestei pelicule, Rupert Sanders.

Emma Stone a cucerit inima personajului Spiderman anul trecut si ocupa locul al patrulea in acest top, iar Mila Kunis se afla pe pozitia a cincea.

Vezi topul complet al celor mai sexy actrite de laHollywood, pe Mediafax.ro

Foto: wallpapersget.com

     
Tag-uri: top, actrite, Hollywood
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii