A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835002.9432.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TENDINTE 2014. In ce domenii ai sanse sa te ANGAJEZI in acest an
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-01-2014, ora 13:45

TENDINTE 2014. In ce domenii ai sanse sa te ANGAJEZI in acest an

Articol de Cristian Amariei

Estimarile pentru 2014 arata un trend descendent in privinta numarului de salariati disponibilizati, spun specialistii in domeniul HR.

Industriile-vedeta care vor face cele mai multe angajari in acest an sunt IT, telecom, industria auto, energie, potrivit unei analize DailyBusiness.

Sorina Donisa, CEO-ul companiei de resurse umane APT Group, crede ca va continua cresterea din domeniul telecom, in timp ce evolutia in IT isi va mentine trendul. Deschiderile din energie, concentrate pe industria prelucrarii si distributiei de petrol in 2013, isi vor extinde aria si in celelalte sectoare energetice (gaz, nuclear, eolian).

Potrivit specialistului, banking-ul, supus seriei de restructurari, si care a inchis anul cu un raport negativ, va continua si in 2014 sa creasca numarul de disponibilizari. Retragerea unor jucatori internationali de pe piata romaneasca (aici este vizata industria auto) si crizele majore prin care trec cateva mari platforme industriale, ar putea genera deasemenea valuri de disponibilizari.

Avem pe de o parte dezvoltarea zonei de industrial/automotive/productie prin dezvoltarea parcurilor industriale. Apoi avem preponderant zona de IT si in crestere vizibila zona de Achizitii. S-a dezvoltat constant Finance & Accounting, dar doar conexate cu bune cunostinte de limbi straine, certificate international; aceeasi solicitare de certificare in limbi straine apare si in Engineering de inalta specializare. Este o perioada propice in care s-au anuntat si s-au inceput deja investitii externe serioase in centrele de Research & Development, in care sunt implicate candidatii din Engineering si IT", a spus Marga Radu, head of permanent placement in cadrul Adecco Romania.

La randul sau, Gabriel Gatejoiu, business development manager in cadrul companiei Professional, estimeaza ca, in continuare, IT&C va fi sectorul „vedeta" in care se anunta cea mai mare cerere de personal pentru anul 2014, datorata evolutiei accelerate a tehnologiei. De asemenea, in domeniile automatizari, industrial si servicii suport clienti se asteapta sa apara noi solicitari de angajari.

     
Tag-uri: angajari, domeniu, job
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii