A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830455.4952.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TAXE ABERANTE in Romania. Platesti 44 lei pentru dividende de 5 lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
11-10-2013, ora 12:53

TAXE ABERANTE in Romania. Platesti 44 lei pentru dividende de 5 lei

Articol de Cristian Amariei

Taxele peste taxe puse pe toate veniturile romanilor duc la situatii absolut incredibile. Cea mai recenta situatie este aceea in care 5,5 milioane de mici actionari ai SIF-urilor, carora le revine un dividend net in valoare de sub 5 lei, vor fi OBLIGATI sa plateasca CASS in valoare de 44 lei.

Romanii care sunt actionari la SIF-uri in urma programelor de privatizare in masa si nu au alte venituri in afara de cele din dividendele cuvenite au primit instiintari de plata pentru contributia de asigurari sociale de sanatate (CASS) aferente dividendelor in cuantum de 44 de lei, potrivit Mediafax.

Persoanele care au devenit actionari la cele cinci Societati de Investitii Financiare (SIF) in urma privatizarii in masa au detineri foarte mici, existand circa 5,5 milioane de actionari carora le revine un dividend net in valoare de sub 5 lei, conform datelor SIF Moldova, transmise de Asociatia pentru Reformarea Sistemului de Impozite si Taxe (ARSIT).

Integral pe realitatea.net

Foto: business24.ro

     
Tag-uri: taxe, Romania, dividende
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii