A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664861.3898.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TAXA AUTO 2012. Ponta: "Vom restitui TAXA AUTO". In ce conditii?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-02-2014, ora 14:19

TAXA AUTO 2012. Ponta: "Vom restitui TAXA AUTO". In ce conditii?

Articol de Cristian Amariei

Persoanele care au platit TAXA AUTO vor primi banii inapoi, in urma deciziei definitive a Curtii de Justitie a Uniunii Europene, dar Guvernul analizeaza modalitatea si durata de efectuare a operatiunii, in functie de restrictiile si posibilitatile bugetare, a declarat, miercuri, premierul Victor Ponta.

"In urma deciziei Curtii de Justitie a Uniunii Europene care a stabilit definitiv ca taxa introdusa de Guvernul Boc, in 3 februarie 2012 - cred ca era cu cateva zile inainte sa isi dea demisia premierul Boc - este neeuropeana, avem de dat banii oamenilor inapoi. In functie de toate restrictiile si toate posibilitatile bugetare, o sa dam banii inapoi, sa vedem cum si in cat timp facem acest lucru", a spus Ponta, la inceputul sedintei de miercuri a Executivului, scrie Ziare.com.

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a stabilit ca taxa de poluare contravine reglementarilor europene, iar contribuabilii romani nu pot plati o taxa pentru o masina achizitionata din Uniunea Europeana, intrucat tara noastra este deja stat membru.

Prin urmare, cei care au achitat TAXA AUTO 2012 pot solicita restituirea banilor in instanta, daca depun o serie de documente care sa dovedeasca plata efectuata la Fisc, scrie avocatnet.ro.

Foto: masini.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii