ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
27-11-2013, ora 15:42

Sute de plangeri la CNA, dupa comentariul homofob al lui Cheloo

Articol de Madalina Irimia

CNA a primit peste 500 de plangeri in doar 48 de ore, ca urmare a comentariilor homofobe ale juratului Cheloo, din cadrul emisiunii “X Factor”, difuzata duminica de Antena 1.

In timpul emisiunii, dupa ce un concurent a cantat si dansat pe scena, Cheloo a afirmat: “Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti, ce reprezinti si tara asta te va trimite acasa, cu siguranta”, a spus Cheloo, cu referire la faptul ca participantul la concurs este homosexual.

Curand, pe adresa CNA au inceput sa curga plangerile la adresa lui Cheloo si a Antenei 1, acestea ajungand la 500 in nici doua zile de la difuzarea emisiunii, scrie paginademedia.ro.

Felul in care Cheloo se adreseaza participantului este jignitor, defaimator si umilitor la adresa lui, a sexualitatii lui, a modului in care el isi exprima sexualitatea (prin imbracaminte). Prin comportamentul lui, Cheloo instiga la violenta verbala asupra comunitatii gay”, se arata intr-una dintre plangeri.

Difuzarea acestor declaratii homofobe contravine art. 40 din legea audiovizualului, are interzice difuzarea de programe care contin orice forma de incitare la ura, pe considerente de rasa, religie, nationalitate, sex sau orientare sexuala”, se arata in alta plangere.

Sunt declaratii homofobe, discriminatoare”, se mai arata intr-o plangere.

Sursa: gandul.info

Foto: jurnalul.ro

     
Tag-uri: plangeri, CNA, Cheloo
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii