ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-01-2015, ora 11:26

Suspectii de la Charlie Hebdo au luat ostatici intr-o tipografie: 2 oameni au murit si 20 au fost raniti

Articol de Cristian Amariei
Fratii Cherif si Said Kouachi, suspectati in atentatul de miercuri de la Charlie Hebdo, ar fi autorii unei luari de ostatici care are loc vineri dimineata intr-o tipografie din Dammartin-en-Goele, in Seine-et-Marne. Doua persoane au murit si alte 20 au fost ranite in urma schimbului de focuri care a avut loc la Dammartin-en-Goële, relateaza Le Parisien, in editia electronica. Echipele GIGN aflate la fata locului au inceput negocierile cu autorii luarii de ostatici.

Un ministru francez a confirmat ca are loc o operatiune pentru "neutralizarea autorilor" atentatului impotriva Charlie Hebdo, relateaza AFP.

Doi oameni au murit si 20 au fost raniti in schimbul de focuri dintre politie si suspectii atacului de la Charlie Hebdo, in localitatea Dammartin-en-Goële.
Fratii Cherif si Said Kouachi s-ar fi baricadat intr-o tipografie, unde detin ostatice 10 persoane, afirma France 2 intr-o editie speciala, relateaza L'Express, in editia electronica.

Potrivit iTele, echipele GIGN aflate la fata locului au inceput negocierile cu autorii luarii de ostatici.

"Un dispozitiv de securitate extrem de dens a fost pus in aplicare pe teritoriul departamentului Oise, de la Aisne la Seine-et-Marne. Acesta mobilizeaza mijloace extrem de importante cu o operatiune in curs la Dammartin-en-Goele", a confirmat ministrul francez.

Integral pe mediafax.ro
Foto: tion.ro
     
Tag-uri: franta., atac, teroristi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii