A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661655.0282.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Surpriza mare la echipa nationala: Ce antrenor de top vrea sa fie selectioner
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
13-11-2015, ora 11:22

Surpriza mare la echipa nationala: Ce antrenor de top vrea sa fie selectioner

Articol de Madalina Irimia
Situatia lui Anghel Iordanescu la echipa nationala este in continuare incerta, chiar daca "Generalul" i-a calificat pe tricolori la Campionatul European din 2016.

Iordanescu nu a semnat inca prelungirea contractului scadent peste o saptamana si nici nu concepe sa ramana la nationala si dupa EURO 2016.

Din vara, la echipa nationala ar putea ajunge insa Dan Petrescu, acesta dandu-si acordul in acest sens pentru a purta negocieri pentru FRF.

Bogdan Mara, un apropiat al lui Petrescu si fost impresar al antreorului, a explicat ca acesta este gata sa preia nationala.

"Dan Petrescu este deschis sa poarte o discutie pentru a prelua echipa nationala. In vara intra in ultimele sase luni de contract cu chinezii si se poate intra in negocieri, se va gasi o solutie", a spus Mara la Digi Sport.

Dan Petrescu mai are contract inca un an in China, dar echipa sa are probleme financiare si s-ar putea desparti fara sa plateasca despagubiri.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii