A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818178.049.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Surpriza la angajare: firmele iti testeaza scrisul de mana si te prind daca esti LENES
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-05-2013, ora 12:59

Surpriza la angajare: firmele iti testeaza scrisul de mana si te prind daca esti LENES

Articol de Madalina Irimia

Ce faci daca te prezinti la interviul de angajare si ti se spune ca primul dintre criteriile eliminatorii este analiza scrisului tau de mana? Le lasi pe hartie cateva cuvinte memorabile? Sau speri sa nu se vada in scrisul tau ca munca nu e punctul tau forte?

Tara in care angajatorii sunt cel mai pasionati de analiza grafologica la angajare este Franta. In restul lumii, aceasta tehnica de evaluare a personalitatii candidatilor este marginala, potrivit Discovery.com.

Recrutorii care se bazeaza pe acest tip de analiza spun ca scrisul cuiva scoate la lumina multiple aspecte ale personalitatii si caracterului, precum si elemente care tin de tonusul mintal.

Pe langa faptul ca se descopera daca esti o persoana rezervata si timida sau extrovertita si entuziasta, grafologii spun ca pot detecta si daca esti cinstit, muncitor si responsabil.

"Nicio variatie de miscare a mainii nu este intamplatoare, este dictata in mod inconstient de creier, ceea ce le permite specialistilor sa citeasca ce se afla in spatele semnelor scrise", explica un grafolog.

Potrivit unor studii, intre 50% si 75% dintre companiile franceze folosesc astfel de analize grafologice, chiar daca marea majoritate doar in mod ocazional.

Sursa: realitatea.net

Foto: alexcates.com

     
Tag-uri: scris, job, angajatori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii