ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-02-2013, ora 12:03

Surpriza de proportii pentru politistii din Brazilia, cand au aflat numele pe care il poarta acest suspect

Articol de Madalina Irimia

Un oras din Brazilia se confrunta cu val neobisnuit de infractiuni. Si mai ciudat este ca infractorii care le comit poarta toti numele de John Lennon.

Politia din orasul brazilian Belo Horizonte au arestat deja, intr-o luna, trei barbati carepoarta numele starului The Beatles. Un al patrulea John Lennon a fost gasit mort de autoritati, care banuiesc ca a fost ucis intr-un act de razbunare.

Fenomenul neobisnuit ar putea fi explicat prin popularitatea de care s-a bucurat formatia britanica in randul brazilienilor. Mii de mame si-au botezat fiii John Lennon, dupa ce acesta a fost impuscat mortal, in 1980, scrie dailymail.co.uk.

Decenii mai tarziu, multi dintre acesti copii, acum barbati in toata regula, au probleme cu legea.

Cel mai recent arest s-a produs vineri, cand John Lennon Ribeiro Siqueira, in varsta de 19 ani, a fost prins in timp ce se pregatea sa jefuiasca o loterie.

"Era inarmat si periculos", a spus un purtator de cuvant al politiei.

John Lennon Fonseca Ferreira, in varsta de 22 de ani, descris de autoritati ca unul dintre cei mai cautati infractori din Brazilia - a fost arestat in data de 8 ianuarie, in timp ce incerca sa jefuiasca o casa.

Iar in data de 19 decembrie, politia l-a arestat pe John Lennon Camargos Gomez, in varsta de 22 de ani, acuzat de uciderea a cinci persoane in Belo Horizonte. In plus, traficatul de droguri este acuzat in alte doua cazuri de tentativa de crima.

Iar unii dintre John "Lennoni" sunt chiar si mai lipsiti de noroc, din pacate. In data de 9 ianuarie, trupul neinsufletit al lui John Lennon Sebastiao da Silva, in varsta de 18 ani, a fost gasit pe bancheta din spate a unei masini. Politistii au arestat deja un suspect si sunt de parere ca este vorba despre o crima din razbunare.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: ultimanoticia.com.br

     
Tag-uri: barbat, arest, politisti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii