A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755470.0044.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Surpriza de 33.000.000 de afisari la "Vocea Italiei". O calugarita a intors toate cele patru scaune la auditiile pe nevazute (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-03-2014, ora 15:58

Surpriza de 33.000.000 de afisari la "Vocea Italiei". O calugarita a intors toate cele patru scaune la auditiile pe nevazute (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Surpriza de proportii in ultima editie de auditii pe nevazute a emisiunii "The Voice" din Italia.

Pentru prima data in istoria show-ului, o calugarita si-a incercat norocul la concursul de talente. Sora Cristina Scuccia, in varsta de 25 de ani, a venit pe scena imbracata in straie monahale si a inceput sa cante piesa “No One” a Aliciei Keys.

Talentata calugarita a intors toate cele patru scaune, iar la inceput juratii au crezut ca vestimentatia ei este o farsa. Nu mica le-a fost mirarea cand au aflat ca sora Cristina este o maicuta adevarata, pe care o asteptau incantate in culise alte colege, toate membre ale congregatiei ursulinelor, scrie huffingtonpost.com.

De origine din Sicilia, tanara a venit la Vocea Italiei insotita de alte patru surori si de parintii ei. “Am venit aici deoarece am un dar de la Dumnezeu si vreau sa-l impart cu toata lumea”, a explicat ea. “Daca te-as vedea pe tine mereu la slujba, as fi mereu in biserica. Tu si cu mine suntem ca diavolul si apa sfanta”, a glumit rapperul J-Ax, unul dintre membrii juriului The Voice. Intrebata de juriu ce parere crede ca va avea Vaticanul de prestatia ei, sora Cristina a raspuns: “Sper sa ma sune Papa Francisc”.

Asculta cum a cantat sora Cristina "No One" (Alicia Keys) la "Vocea Italiei". Un clip de peste 33.000.000 ce click-uri pe YouTube:

Sursa: protv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii