A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816772.8409.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Supravietuitor al incendiului din Colectiv despre Raportul Guvernului: „Nu este ceva nou faptul ca a fost o intarziere”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-03-2016, ora 12:45

Supravietuitor al incendiului din Colectiv despre Raportul Guvernului: „Nu este ceva nou faptul ca a fost o intarziere”

Articol de Madalina Irimia
Supravietuitorii incendiului din Colectiv nu sunt surprinsi de rezultatele raportului Guvernului privind intarzierea de mobilizare a autoritatilor in noaptea tragediei, lucrul acesta a fost evident inca de atunci, a declarat Victor Dobre, un tanar care a supravietuit incendiului.

Raportul Guvernului privind mobilizarea autoritatilor in noaptea de 30 octombrie arataca de la momentul primelor apeluri si pana la mobilizarea generala au trecut 18 minute pentru ca Planul Rosu de Interventie sa fie declansat. Asta in conditiile in care autoritatile aveau mijloacele legale sa nu se impiedice de birocratiei, reiese din raportul Corpului de Control al Guvernului.

Victor Dobre, fost angajat al clubului Colectiv si unul dintre supravietuitori, care a purtat in brate raniti in noaptea aceea si care ulterior a infiintat un ONG pentru ranitii din club („Colectiv pentru viitor”), spune ca nu este o surpriza raportul Guvernului, intarzierea reactiei autoritatilor s-a vazut atunci.

Continuarea pe mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii