A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675529.512.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Super Cupa Romaniei la Minifotbal
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
03-10-2013, ora 12:41

Super Cupa Romaniei la Minifotbal

Articol de Cristian Amariei

La finalul acestei saptamani cele mai bune doua echipe din minifotbalul romanesc isi disputa Super Cupa Romaniei. Juventus Sibiu este campioana nationala, in timp ce contracandidata sa, Consiliul Judetean Buzau, vine din postura de castigatoare a acestei editii a Cupei Romaniei.

Consiliul Judetean are deja in vitrina toate cele trei trofee ale minifotbalului romanesc, campionatul (2011), cupa (2013) si supercupa (2011), in timp ce echipei Juventus Sibiu ii lipseste trofeul supercupei pierdut anul trecut in fata echipei Magic Iasi. Ambele echipe nu se afla la prima experienta in super cupa ceea ce va reprezenta un argument suplimentar pentru nivelul jocului. Anul acesta cea de-a treia editie a Super Cupei Romaniei se va disputa in dubla mansa, la Sibiu si respectiv Buzau. Meciul decisiv are loc la Buzau, sambata ora 17.00.

Super Cupa Romaniei este un eveniment special, demarat in urma cu 3 ani, dedicat celor mai performante echipe din minifotbalul romanesc, si totodata un bun prilej de verificare a unor jucatori din echipa nationala”, ne-a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania.

Tot sambata, la Buzau, va avea loc si reunirea lotului echipei nationale de minifotbal a Romaniei care va efectua un scurt stagiu de pregatire inainte de plecarea la Campionatul Europeanul de Minifotbal, miniEURO Greece 2013, care va avea loc in insula Creta in perioada 10-14 octombrie, alaturi de cele mai bune 24 de echipe nationale din intreaga Europa.

     
Tag-uri: cupa, Romania, minifotbal
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii