A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663972.1016.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Suparat pe o functionara, un roman a mers sa isi plateasca amenda cu monede de 1 si 5 bani. Ce raspuns a primit la ghiseu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2015, ora 09:27

Suparat pe o functionara, un roman a mers sa isi plateasca amenda cu monede de 1 si 5 bani. Ce raspuns a primit la ghiseu

Articol de Madalina Irimia
Un bucurestean a luat-o la bani marunti pe functionara unei agentii fiscale din Constanta care, spune el, l-a tratat fara respect.

Barbatul a hotarat sa-si plateasca amenda de 279 de lei in monede de 1 si 5 bani. Insa cand a ajuns la ghiseu cu pungile cu banuti, functionara l-a refuzat pe motiv ca nu are cantar. Suparat, omul a depus plangere la Oficiul pentru Protectia Consumatorului.
Domnul Constantin este din Bucuresti, iar la sfarsitul anului trecut a vandut un apartament in Constanta. Pentru ca nu l-a declarat la fisc in termenul prevazut de lege, a fost amendat cu 279 de lei. Mai mult decat amenda l-a deranjat atitudinea functionarei.

Constantin Turcanu: "Ca asa au vrut ei."

Reporter: "Acesta a fost raspunsul pe care vi l-a dat functionara?"

Constantin Turcanu: "Functionara, da. Daca asa au vrut ei, asa achit si eu, nu e vreo problema, e moneda romaneasca."

Insa agentia fiscala a refuzat sa primeasca maruntisul.

Diana Cantargiu, sefa agentiei fiscale: "Nu avem masina de cantarit moneda si nu avem cum sa numaram, ar insemna sa blocam toata activitatea si ceilalti contribuabili ar trebui sa astepte, ati vazut, avea 3 sacose cu monede de 1 ban."

In aceeasi nota continua si protestele romanilor cu credite in franci elvetieni. O tanara de 29 de ani din Simeria, judetul Hunedoara, a achitat 310 lei - in banuti.
Georgiana a luat creditul in 2007, ca sa isi cumpere o casa.

Georgiana Boita: "Am luat 55.000 de franci, rata era de 317 franci - valorand 650 RON. Acum, s-a marit la 1600 de RON, echivalent a 375 franci. Bancile si ele au o vina. Mi s-a spus ca nu ne incadram la euro sau in lei, asa ca era singura sansa."

Angajatii bancii au sortat si numarat monedele, iar intreaga operatiune a durat aproximativ 3 ore.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: amenda, fisc, protest, monede
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii