A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561799.585.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Sunt lesbiana!" Anuntul facut de una dintre cele mai frumoase actrite din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
17-02-2014, ora 10:17

"Sunt lesbiana!" Anuntul facut de una dintre cele mai frumoase actrite din lume

Articol de Madalina Irimia

Ellen Page, vedeta filmului "Juno", a anuntat ca este gay in fata publicului, la un eveniment al organizatiei Human Rights Campaign care a avut loc in Las Vegas, scrie stirileprotv.ro.

Human Rights Campaign a postat informatia pe contul de Twitter, relateaza The Huffington Post. Actrita de 26 de ani a spus: "Sunt aici, astazi, pentru ca sunt gay. Si poate ca pot sa fac ceva. Sa-i ajut pe altii sa le fie mai usor".

Actrita a facut declaratia la o conferinta organizata in scopul sustinerii tinerilor homosexuali. In discursul ei, Page a amintit despre presiunea unei vieti duse sub lumina reflectoarelor si despre pretul care trebuie platit pentru celebritate.

"E ciudat, pentru ca, iata-ma, sunt o actrita care reprezinta, cel putin in anumite sensuri, o industrie care impune standarde zdrobitoare peste noi toti. Nu doar pe tineri... Standarde de frumusete, de succes, standardele unei vieti mai bune. Standarde care, urasc sa recunosc, m-au afectat si pe mine", a spus Ellen Page.

Acrtita si-a exprimat nemultumirea fata de stereotipurile legate de sexualitate si a amintit cateva exemple de "curaj", intre care si fotbalistul american Michael Sam, care a recunoscut recent ca este gay.

Foto: gossiprocks.com

     
Tag-uri: Ellen Page, Twitter, guy
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii