ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-07-2014, ora 13:05

"Sunt atat de fericiti!" Imaginea asta a bagat-o insa la inchisoare. Ce a facut aceasta mireasa intrece orice imaginatie

Articol de Madalina Irimia

Povestea unei femei de 40 de ani ar putea fi oricand sursa de inspiratie pentru un film. Este vorba despre Lory Stilley din New Jersey, care a ajuns atat de departe pentru a face rost de bani, incat nici prin minte nu iti trece.

Aceasta si-a pacalit rudele si prietenii ca sufera de cancer in faza avansata si ca ar putea muri in orice clipa. Cum e si normal, atat rudele cat si prietenii au organizat un eveniment menit a strange bani pentru tratament. Ceea ce s-a si intamplat, 10.000 de dolari ajungand in contul lui Lori.

Mai mult, cei apropiati au tinut sa o vada casatorita, astfel ca femeia a scapat si de cheltuielile de nunta. Lori primea pana si mancare la domiciliu in fiecare zi, factura fiind achitata tot de cei apropiati.

Dupa ce si-a vazut planul dus la bun sfarsit, aceasta a inceput sa isi schimbe strategia. Lori a publicat pe pagina sa de Facebook ca "un miracol e pe cale sa se intample si ca se simte bine". Anuntul venea la scurt timp dupa ce isi anuntase prietenii ca mai are doar o luna de trait. Prima care si-a dat seama ca ceva nu este in regula a fost chiar sora.

Nici procurorii nu au crezut varianta lui Lori, asa ca aceasta a ajuns dupa gratii.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: salon.com, thepalmbeachtimes.com

     
Tag-uri: nunta, boala, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii