A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662177.1487.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sucul care iti scade trigliceridele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-06-2015, ora 12:49

Sucul care iti scade trigliceridele

Articol de Madalina Irimia
Trigliceridele sunt un tip de grasimi care se gasesc in sange si pe care organismul le foloseste pentru energie. Cand au un nivel mare, te expun riscului aparitiei bolilor cardiovasculare. Vezi cum iti scazi trigliceridele in mod natural.

Trigliceridele cresc din cauza unui stil de viata nesanatos, dar le poti tine sub control cu ajutorul unui suc natural, potrivit helthyfoodstar.com. Il poti prepara dintr-un kilogram de lamaie, 400 de grame de telina si un litru de apa. Amesteca toate ingredientele in blender si lasa bautura obtinuta sa stea la frigider pentru 24 de ore. Bea cate un pahar cu jumatate de ora inaintea meselor principale.

Alte metode prin care iti poti scadea trigliceridele

Daca vrei sa isi scazi trigliceridele, este indicat sa eviti sucurile bogate in fructoza. O alimentatie care include peste 100 de grame de fructoza pe zi iti va creste acest tip de grasimi din sange, potrivit unui studiu al Asociatiei Cardiovasculare Americane, citat de livestrong.com.

Fructoza se gaseste in fructe, miere, legume, zahar si in unii indulcitori naturali. Aproximativ 30% din fructoza consumata zilnic provine din bauturi carbogazoase, 22% din cereale integrale si 19% din sucuri naturale. Daca vrei sa iti scazi trigliceridele, este indicat sa bei suc de rosii, care este sarac in fructoza. Si sucul de cirese este recomandat pentru scaderea acestor grasimi, precum si al colesterolului.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii